Sairaanhoitaja Hopeaharjun tehostettu palveluasumisyksikkö, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
04.08.2022-30.12.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Hoivakoti Hopeaharjuun Ähtäriin.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja työtehtävästä antaa Hopeaharjun palveluvastaava Marika Juurakko p. 040-7570568, marika.juurakko@pihlajalinna.fi tai palvelupäällikkö Outi Kytönen p. 0400-716802, outi.kytonen@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Hopeaharju on 33-paikkainen tehostettu palveluasumisyksikkö Ähtärissä.

Sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu sairaanhoidollinen vastuu hoitotyöstä muiden sairaanhoitajien kanssa, lääkehoidon toteuttaminen, asukkaan hoitotyöhön osallistuminen ja yhteistyö lääkärin ja omaisten kanssa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin, mutta halukkuuden mukaan tarjoamme myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja, terveydenhoitaja) tai vastaava aiempi tutkinto.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen työyhteisöömme. Hyvät työsuhde-edut mm. laajan työterveyshuollon, koulutusmahdollisuuksia, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja ePassin. Käytössämme nyt myös 500 euron rekrytointibonus, kysy tästä lisää!

Haastatteluja ja valintoja saatetaan tehdä jo hakuajan aikana, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen.