Lähihoitaja, Hopeaharjun tehostettu palveluasumisyksikkö, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
04.08.2022-31.10.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Hoivakoti Hopeaharjuun Ähtäriin.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa Hopeaharjun palveluvastaava Marika Juurakko p. 040-7570568, marika.juurakko@pihlajalinna.fi ja palvelupäällikkö Outi Kytönen p. 0400-716802, outi.kytonen@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Hopeaharju on 33-paikkainen tehostettua palveluasumista tarjoava palveluasumisyksikkö Ähtärissä. Työ on 3-vuorotyötä.

Lähihoitajan työnkuvaan kuuluu asukkaiden hoito-, hoiva- ja huolenpito, lääkehoidon toteuttaminen ja yhteistyö eri ammattiryhmien ja omaisten kanssa.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammattikoulututkintoa (lähihoitaja tms.) sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen työyhteisöömme. Hyvät työsuhde-edut mm. laajan työterveyshuollon palvelut, koulutusmahdollisuuksia, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja ePassin. Käytössämme nyt myös 500 euron rekrytointibonus, kysy tästä lisää!

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen.