Hyvinvointi- ja sosiaalipalveluiden sijaisuudet, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
17.08.2022-31.12.2022
Lyhyt kuvaus
Hei sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai opiskelija, etsitkö alan työtä ja haluat kehittää osaamistasi erilaisten työmahdollisuuksien kautta.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Soini / Alavus / Kuortane / Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Lyhytkestoinen keikkatyö
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Sote-integraattori Outi Rintamäki, outi.rintamaki@pihlajalinna.fi, 040-533 6107
Kuvaus

Haemme sosiaali- ja terveydenhuollon osaajia keikkatyöhön ja eri pituisiin sijaisuuksiin Kuusiolinna Terveyteen Alavudelle, Kuortaneelle, Soiniin ja Ähtäriin.

Voit työskennellä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan eri yksiköissämme tarpeemme mukaan. Palveluitamme ovat esimerkiksi kehitysvammaisten tai mielenterveyskuntoutujien tehostettu palveluasuminen / palvelu- ja tukiasuminen / avopalvelut, lastensuojelulaitokset, sekä perhepalvelut käsittäen palvelut perhetyöstä neuvolaan ja koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon.

Tarkempia kuvauksia Kuusiolinna Terveys Oy:n hyvinvointi- ja sosiaalipalveluista löydät: https://www.kuusiolinna.fi/hyvinvointi--ja-sosiaalipalvelut

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan tai terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaan työyksiköstä riippuen. Työ voi olla päivä-, kaksi- tai kolmivuorotyötä. Joissain tehtävissä oma auto on välttämätön.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Myös opiskelijat huomioidaan. Tehtäväkuvassa huomioimme opintopisteet.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Tavoitteenamme on haastaa totuttuja malleja ja tuoda asiakkaillemme jatkuvasti parempaa palvelua. Haluamme olla toimialamme vastuullinen edelläkävijä, joka tarjoaa nopeaa ja vaivatonta hoitoa.

Lisätietoja tehtävistä ja yksiköistä antavat:

Vammaispalvelut, Palvelupäällikkö Johanna Hannuksela, johanna.hannuksela@pihlajalinna.fi, 040-569 8765

Mielenterveyskuntoutujien palvelut, Palvelupäällikkö Sanna Katajamäki, sanna.katajamaki@pihlajalinna.fi, 0400-723 499

Perhepalvelut, Palvelupäällikkö Anita Mäkelä, anita.makela@pihlajalinna.fi, 044-550 2806

Lastensuojeluyksiköt, Palvelupäällikkö Anne-Mari Saarimäki, anne-mari.saarimaki@pihlajalinna.fi, 040-647 6678

Sote-integraattori Outi Rintamäki, outi.rintamaki@pihlajalinna.fi, 040-533 6107

Linkki hakemukseen.