Lähihoitaja keikkatyö ikäihmisten palvelut, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
17.08.2022-31.12.2022
Lyhyt kuvaus
Hei hoitotyön ammattilainen tai alan opiskelija, etsitkö alan työtä ja haluat kehittää osaamistasi erilaisten työmahdollisuuksien kautta.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Soini / Alavus / Kuortane / Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Lyhytkestoinen keikkatyö
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Kotihoidot: Palvelupäällikkö Hannele Kaustinen p.0400-863862, Osastot ja Otsonlinna; Palvelupäällikkö Riitta Paalanen p.0406724399, Tehostettu palveluasuminen: Palvelupäällikkö Outi Kytönen 0400716802
Kuvaus

Haemme sosiaali- ja terveydenhuollon osaajia keikkatyöhön ja eri pituisiin sijaisuuksiin Kuusiolinna Terveyteen Alavudelle, Kuortaneelle, Soiniin ja Ähtäriin.

Voit työskennellä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan eri ikäihmisten palveluiden yksiköissämme, kotihoidoissa, akuutti- sekä kuntoutusosastolla, kuntoutuskeskus Otsonlinnassa tai tehostetun palveluasumisen yksiköissä.

Tarkempia kuvauksia Kuusiolinna Terveys Oy:n ikäihmisten palveluista löydät: https://www.kuusiolinna.fi/ikaihmisten-palvelut 

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan tai terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaan työyksiköstä riippuen. Työ voi olla päivä-, kaksi- tai kolmivuorotyötä. Joissain tehtävissä oma auto on välttämätön.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammattikoulututkintoa (lähihoitaja tms.) sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Alan opiskelijoilta tehtäväkuvassa huomioimme opintopisteet. Meillä on lähihoitaja-opiskelijoiden mahdollisuus suorittaa opinnot loppuun myös oppisopimuksella.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Tavoitteenamme on haastaa totuttuja malleja ja tuoda asiakkaillemme jatkuvasti parempaa palvelua. Haluamme olla toimialamme vastuullinen edelläkävijä, joka tarjoaa nopeaa ja vaivatonta hoitoa.

Lisätietoja tehtävistä ja yksiköistä antavat:

Kotihoidot: Palvelupäällikkö Hannele Kaustinen p.0400-863862

Osastot ja Otsonlinna; Palvelupäällikkö Riitta Paalanen p.0406724399

Tehostettu palveluasuminen: Palvelupäällikkö Outi Kytönen 0400716802

Linkki hakemukseen.