Sairaanhoitaja, Alavuden avovastaanotto, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
01.09.2022-16.10.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Kuusiolinna Terveyden avovastaanottoon Alavudelle.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Määräaikainen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Hannele Jänikselä, p. 040 3563546, hannele.janiksela@pihlajalinna.fi ja Johanna Haapa-aho, johanna.haapa-aho@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Alavuden kiirevastaanotolla työskennellään kahdessa vuorossa. Kiirevastaanotolla hoidetaan akuuttia hoitoa vaativia asiakkaita, sekä toteutetaan myös kiireetöntä hoitoa. Työtehtävämme ovat monipuolisia, saat käyttää osaamistasi erilaisissa hoitotyön tehtävissä. Avustamme lääkäreitä toimenpiteissä. Haavanhoitokokemus ja ensihoidon osaaminen katsotaan eduksi.

Edellytämme valitulta henkilöltä sairaanhoitajan tai ensihoitajan ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Työ on kaksivuorotyötä, sisältäen viikonloppuja.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen.

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.