Fysioterapeutti, Soini, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
06.09.2022-07.10.2022
Lyhyt kuvaus
Kuusiolinna Terveys etsii fysioterapeuttia vanhempainvapaan määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 1.11.2022 - 31.7.2023. Alkusijoituspaikkana on Soinin terveysasema.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Soini
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Määräaikainen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Tiedustelut: Palveluvastaava Erkki Toivonen erkki.toivonen@pihlajalinna.fi 040 6526785
Kuvaus

Työ on kokopäivätyötä viitenä arkipäivänä viikossa. Työhön kuuluu mm. fysioterapeutin avovastaanottotoimintaa, apuvälinepalvelut, kouluterveydenhuoltoa ja ryhmätoimintaa. Noudatettava työehtosopimus on TPTES.

Uutena työntekijänä pääset fysioterapiayksikön ammattilaisten joukkoon. Meitä on Kuusiolinnan eri toimipisteissä 20. Toimit itsenäisesti fysioterapian asiantuntijana tehden konkreettista ja monipuolista kuntoutustyötä asiakkaiden hyväksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi vastaava tutkinto.

Tarjoamme monipuolisen ja antoisan työn sekä mukavat työkaverit. Toivomme, että hakijalla on hyvät yhteistyötaidot, innostunut ja asiakaslähtöinen työote sekä kyky tehdä itsenäisiä päätöksiä. Oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa.

Tarjoamme palkan lisäksi työsuhde-etuina laajan työterveyshuollon, koulutusmahdollisuudet, etuja ePassilla ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Lähetäthän hakemuksesi pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Linkki hakemukseen.