Lähihoitaja, Kotiranta Kuortane, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
06.09.2022-31.10.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kotirannan tehostetun palveluasumisen yksikköön Kuortaneelle.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Kuortane
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelupäällikkö Outi Kytönen p. 0400 716802, outi.kytonen@pihlajalinna.fi tai Palvelujohtaja Kirsi Ylinen puh. 040 0417388 kirsi.ylinen@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Kotiranta on 15-paikkainen tehostetun palveluasumisen kodinomainen yksikkö ikäihmisille. Asukkaamme saavat ympärivuorokautista hoivaa, joten teemme työtä kolmessa vuorossa.

Kotirannan lähihoitajana työtehtäviisi kuuluu asukkaiden kokonaisvaltainen hoito, hoiva ja huolenpito yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Työsi sisältää niin perus-ja lääkehoito kuin aktiviteettien järjestämistä ja läsnäoloa ikäihmisten arjessa yhdessä omaisten kanssa.

Etsimme innostunutta vanhustyön osaajaa, jolla on asukaslähtöinen työote. Odotamme sinun kohtelevan asukkaita, työkavereita ja omaisia lämpimästi. Olet huumorintajuinen ja ymmärrät ihmisten erilaisuutta.

Työssä edellytetään vastuullisuutta, itsenäistä työotetta sekä tiimityöntaitoja muiden toimijoiden kanssa. Vastaat osaltasi asiakkaan perushoidosta ja lääkehoidon sekä kliinisten toimenpiteiden toteuttamisesta.

Työ on pääasiallisesti 3-vuorotyötä. Lähihoitajana olet osa moniammatillista tiimiä ja toimit yhteistyössä muun muassa sairaanhoitajien, lähihoitajien, ja hoiva-avustajien kanssa.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammattikoulututkintoa (lähihoitaja tms.) sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen. 

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.