ALOITA PAIKKAKUNTASI KotiAvustaja-yrittäjänä

Haku voimassa
15.09.2022-16.10.2022
Lyhyt kuvaus
KotiAvustajana voit vaikuttaa omalla työlläsi siihen, että asuinpaikkakuntasi ikäihmiset saavat hyvää hoivaa ja huolenpitoa sekä konkreettista apua kotona asumiseen.
Työnantaja
KotiAvustajat®
Paikkakunta
Soini / Alavus / Kuortane / Ähtäri / Isojoki / Karijoki / Kauhajoki / Teuva
Toimiala
Asiakaspalvelu
Työn tyyppi
Yrittäjä
Vaaditut pätevyydet ja luvat
B-luokan ajo-oikeus, Hygieniapassi, Love- voimassaoleva lääkelupakoulutus
Lisätietoja antaa
www.kotiavustajat.fi tai Katja Ollikainen 044 711 7123 ja jätä viesti vastaajaan
Kuvaus

ALOITA PAIKKAKUNTASI KotiAvustaja-yrittäjänä

Haemme KotiAvustajia E-P:n alueen kuntiin: Seinäjoki, Alavus, Alajärvi, Evijärvi, Isojoki, Isokyrö, Kauhajoki, Kauhava, Karijoki, Kurikka, Lapua, Lappajärvi, Peräseinäjoki, Teuva, Vimpeli ja Ähtäri.

- Oletko koulutukseltasi terveysalan ammattilainen?

- Onko itsenäinen työskentely sinulle helppoa?

- Oletko miettinyt kotihoivayrityksen perustamista?

- Haluatko parantaa myös omaa elämänlaatua?

KotiAvustajana voit vaikuttaa omalla työlläsi siihen, että asuinpaikkakuntasi ikäihmiset saavat hyvää hoivaa ja huolenpitoa sekä konkreettista apua kotona asumiseen. KotiAvustajana autat ja huolehdit asiakkaan hyvinvoinnista antaen ohjausta terveydentilan ja toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Kotikäynnit keskittyvät arkipäiviin ja sinulla on aikaa kohdata asiakas.

Asiakkuudet ovat pääsääntöisesti pitkäkestoisia ja se tuo turvaa yrittäjyyteen

Tulet toimimaan yrittäjänä ja yhteistyössä Lakeuden KotiAvustajat Oy:n kanssa, jolta saat asiantuntevia neuvoja ja ohjeita alkumetreiltä lähtien.

Kaikki KotiAvustajat toimivat uniikin KotiAvustajat® brändin mukaan, joka luo paremmat toimintaedellytykset yrityksellesi sekä mahdollisuuden kehittyä paremmaksi osaajaksi. Sinulla on hyvät mahdollisuudet siihen, että toiminimesi tuottaa keskimäärin jopa 2800 - 3300 euroa kuukaudessa, kaikki riippuu sinusta. 

Asiakastyötä tulet tekemään omalla persoonallasi ja täydellä sydämellä. Avoimuus, kyky kuunnella ja halu auttaa ovat tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Sinulta löytyy terveysalan koulutus, hygieniapassi, lääkelupa ja auto omaan käyttöön.

Kiinnostuitko? Täytä tästä  rekryhakemus tai lähetä sähköpostia CV:llä varustettuna osoitteeseen lakeudenkotiavustajat(at)gmail.com.

Olen sinuun yhteydessä 2-3 arkipäivän kuluessa.

Terveisin Katja Ollikainen