Terveydenhuollon osastosihteeri, Töysän avovastaanotto, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
23.09.2022-31.10.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme Töysän terveysaseman avovastaanotolle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen terveydenhuollon osastosihteeriä 9.1.2023 alkaen.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Eija Korhonen-Hakala puh. 044 5502569 sekä HR-asiantuntija/terveyspalvelupäällikkö Elina Uusimäki puh. 044 5501238, ajalla 3.-7.10.2022
Kuvaus

Tehtävään kuuluu osastonsihteerin, tekstinkäsittelijän ja lähihoitajan työtehtäviä.

Työyhteisömme on pieni ja tiivis. Arvostamme ammatillista osaamista, kokemusta ja innostuneisuutta tiimimallityöhön.

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalveluun ja potilashallintoon liittyvät toimistotehtävät. Yleisimpien potilashallinto-ohjelmien ja terveydenhuollon tietoverkkojen käyttäminen, tarpeellisten potilasasiakirjojen saatavilla olosta huolehtiminen ja jatkohoitotoimenpiteiden tiedonkulun varmistaminen. Työhön kuuluu mm. tekstinkäsittelyä sekä asiakaslaskutusta. Tehtävään voi kuulua avustamista kliinisissä toimenpiteissä sekä ohjauksen ja neuvonnan antaminen. Työtehtävä sisältää myös laboratorionäytteiden ottoa.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, suuntautumista asiakaspalveluun ja tietohallintaan tai terveydenhuollon sihteerin tutkintoa. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen. 

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.