Lähihoitaja, Kotihoito Kuortane, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
27.09.2022-30.11.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuortaneen kotihoitoon.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Kuortane
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Marjo Rantanen p.044 550 1138, marjo.rantanen@pihlajalinna.fi ja palvelupäällikkö Hannele Kaustinen p.0400 863 862, hannele.kaustinen@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Työ on pääasiallisesti 2-vuorotyötä. Kotihoidon lähihoitajana olet osa moniammatillista tiimiä ja toimit yhteistyössä muun muassa sairaanhoitajien, lähihoitajien, ja hoiva-avustajien kanssa.

Työssä edellytetään vastuullisuutta, itsenäistä työotetta sekä tiimityötaitoja muiden toimijoiden kanssa. Vastaat osaltasi asiakkaan perushoidosta ja lääkehoidon sekä kliinisten toimenpiteiden toteuttamisesta.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammattikoulututkintoa (lähihoitaja tms.) sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen. 

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.