Sairaanhoitaja varahenkilöstö, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
03.10.2022-31.03.2023
Lyhyt kuvaus
Haemme sairaanhoitajia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen varahenkilöstöön.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Soini / Alavus / Kuortane / Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja Kuusiolinnan rekrytointi rekry.kuusiolinna@pihlajalinna.fi, p. 040 641 6796
Kuvaus

Kuusiolinna Terveydessä toimivan varahenkilöstöyksikön tarkoituksena on varmistaa työvoiman saatavuus äkillisissä poissaolotapauksissa palvelualueemme eri yksiköissä joihin kuuluu mm. perusterveydenhuollon, kotihoidon sekä ikäihmisten ja kehitysvammaisten tehostetun palveluasumisen palvelut. Toimipisteet sijaitsevat Alavudella, Kuortaneella, Ähtärissä ja Soinissa.

Varahenkilöstöyksikön kautta sinulla on mahdollisuus tutustua Kuusiolinna Terveyden eri toimipisteisiin ja pääset näin laajentamaan omaa ammattitaitoasi. Työ varahenkilöstössä on monipuolista ja vaihtelevaa, minkä vuoksi arvostamme hakijoissa myönteistä asennetta sekä kykyä toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa.

Hakijoiltamme edellytämme sairaanhoitajan/terveydenhoitajan tutkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan tai terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaan työyksiköstä riippuen.

Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, sisältäen myös viikonloppuvuoroja.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Saat työhön hyvän perehdytyksen, osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oppia uutta. Työntekijöidemme käytössä ovat kattavat henkilöstöedut, muun muassa laajat työterveyden palvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta-ja kulttuuripassietu.

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen.