Lähihoitaja, Kotihoito, Kuusiolinna Terveys Oy, Alavus

Haku voimassa
11.10.2022-30.11.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuusiolinna Terveyden Kotihoitoon Alavudelle.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaavan sijainen Riina Ahonen p. 040 5359535, riina.ahonen@pihlajalinna.fi ja palvelupäällikkö Hannele Kaustinen p. 0400 863862, hannele.kaustinen@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Työ on pääasiallisesti kaksivuorotyötä. Kotihoidon lähihoitajana olet osa moniammatillista tiimiä ja toimit yhteistyössä muun muassa sairaanhoitajien, lähihoitajien sekä hoiva-avustajien kanssa.

Työssä edellytetään vastuullisuutta, itsenäistä työotetta sekä tiimityön taitoja. Kotihoidon työ on itsenäistä kenttätyötä, jossa kuitenkin vahva työn tuki saadaan muilta kollegoilta. Oman auton käyttöä edellytetään. Kotihoidon auto henkilökunnan yhteisessä käytössä sopimuksen mukaan.

Työssäsi kotihoidon lähihoitajana huolehdit asiakkaan hyvästä perushoidosta. Osallistut asiakkaan tavoitteelliseen fyysiseen, psyykkiseen ja sosiaaliseen toimintakyvyn tukemiseen. Työsi sisältää erilaisia kliinisiä toimenpiteitä, kuten haavanhoitoja sekä lääkehoidon toteuttamisesta. Toteutat yhdessä muun tiimin kanssa asiakkaan asianmukaista ja arvokasta elämän loppuvaiheen hoitoa.

Edellytämme valitulta henkilöltä lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen. 

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.