Sairaanhoitaja, Rantakoto, Alavus, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
24.10.2022-30.11.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuusiolinna Terveyteen Rantakotoon Alavudelle.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa Rantakodon palveluvastaava Helena Kahre 0406305336, helena.kahre@pihlajalinna.fi tai palvelupäällikkö Outi Kytönen 0400716802, outi.kytonen@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Työnkuvaan kuuluu sairaanhoitajan tehtävät.

Rantakoto on 40-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille, jotka eivät enää pysty asumaan kotonaan runsaidenkaan kotihoidon tukipalvelujen tai omaishoidon avulla.

Sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu sairaanhoidollinen vastuu hoitotyöstä muun hoitohenkilökunnan kanssa, lääkehoidon toteuttaminen, asukkaan hoitotyöhön osallistuminen ja yhteistyö lääkärin ja omaisten kanssa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin, mutta halukkuuden mukaan tarjoamme myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Edellytämme valitulta henkilöltä sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen. 

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.