Sairaanhoitaja, Kotiranta Kuortane, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
07.11.2022-30.11.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kotirannan tehostetun palveluasumisen yksikköön Kuortaneelle
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Kuortane
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelupäällikkö Outi Kytönen puh. 0400 716802 outi.kytonen@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Kotiranta on 15-paikkainen tehostetun palveluasumisen kodinomainen yksikkö ikäihmisille. Työnkuvaasi kuuluvat sairaanhoitajan tehtävät ja palveluvastaavan sijaistaminen tämän lomien aikana.

Kotirannan sairaanhoitajana työtehtäviisi kuuluvat sairaanhoidollinen vastuu asukkaiden hoitotyöstä, lääkehoidon toteuttaminen, asukkaan hoitotyöhön osallistuminen ja yhteistyö lääkärin ja omaisten kanssa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin, mutta halukkuuden mukaan tarjoamme myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Etsimme innostunutta vanhustyön osaajaa, jolla on asukaslähtöinen työote. Odotamme sinun kohtelevan asukkaita, työkavereita ja omaisia lämpimästi. Olet huumorintajuinen ja ymmärrät ihmisten erilaisuutta.

Työssä edellytetään vastuullisuutta, itsenäistä työotetta sekä tiimityöntaitoja muiden toimijoiden kanssa. Vastaat osaltasi asiakkaan perushoidosta ja lääkehoidon sekä kliinisten toimenpiteiden toteuttamisesta.

Edellytämme valitulta henkilöltä sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen. 

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.