Lähihoitaja, Vuorenmaa Soini, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
07.11.2022-27.11.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen, ohjaajan työtehtäviin, Lastensuojeluyksikkö Vuorenmaalle Soiniin.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Soini
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja paikasta voi tiedustella: palveluvastaava Katja Tallbacka, p. 040 569 2487, katja.tallbacka@pihlajalinna.fi ja palveluvastaava Anne-Mari Saarimäki, p. 040 647 6678, anne-mari.saarimaki@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Kuusiolinna Terveys Oy:llä on kaksi kodinomaista lastensuojeluyksikköä, Soinissa ja Ähtärissä. Haemme nyt 7-paikkaiseen Soinin Vuorenmaan lastensuojeluyksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ohjaajaa.

Mikäli haluat toimia vastuullisena ja turvallisena aikuisena yksikkömme lapsille ja nuorille, ja olet koulutukseltasi lähihoitaja, saatat olla etsimämme lastensuojelun ammattilainen. Arvostamme erityisesti hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta lastensuojelupalveluista. Ohjaajana olet osa vuorotyötä tekevää moniammatillista tiimiämme, jonka tehtävänä on lasten / nuorten ja heidän läheistensä arjessa tukeminen.

Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä, ajoittain 3-vuorotyötä (mahdollisuus myös tehdä ainoastaan yövuoroa). Kuusiolinna Terveys Oy:n lähihoitajana olet osa moniammatillista tiimiä ja toimit yhteistyössä muun muassa sairaanhoitajien, lähihoitajien ja hoiva-avustajien kanssa.

Työssä edellytetään vastuullisuutta, itsenäistä työotetta sekä tiimityöntaitoja muiden toimijoiden kanssa. Vastaat osaltasi asiakkaan perushoidosta ja lääkehoidon sekä kliinisten toimenpiteiden toteuttamisesta.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammattikoulututkintoa (lähihoitaja) sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, laajan työterveyshuollon ja koulutus- sekä työnohjausmahdollisuuksien lisäksi liikunta- ja kulttuuriedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Lastensuojeluyksikkö Vuorenmaan työntekijöillä noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan tes:sia.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

 Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastatteluja teemme jo hakuajan puitteissa. Linkki hakemukseen. 

Lastensuojeluyksikkö Vuorenmaalle on matkaa Alajärveltä 26 km, Karstulasta 48 km, Kyyjärveltä 35 km, Kuortaneelta 54 km, Lapualta 77 km, Alavudelta 72 km, Ähtäristä 55 km ja Vimpelistä 46 km.