Sairaanhoitaja, Kuntoutusosasto, Ähtäri, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
14.11.2022-31.12.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuusiolinna Terveyden kuntoutusosastolle Ähtäriin. Tarvittaessa työskentelymahdollisuus kotisairaalassa.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Minna Oikari p. 044-5501264 ja palvelupäällikkö Riitta Paalanen p. 040-6724399
Kuvaus

Kuusiolinnan 22 paikkainen kuntoutusosasto on tarkoitettu kuntoutusta tarvitseville potilaille. Osastolle potilaat tulevat sekä akuuttiosastolta että muista sairaaloista jatkohoitoon. Osastolla on myös lyhytaikaisia tutkimuspotilaita. Osastolla hoidetaan myös saattohoitopotilaita. Potilaat otetaan osastolle lääkinnällisin perustein.

Osastolla toimitaan kahdessa moduulissa asiakaslähtöisesti, yksilöllisesti, kokonaisvaltaisesti hoitaen ja kuntouttaen.

Edellytämme valitulta henkilöltä sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Työ on kaksivuorotyötä, sisältäen viikonloppuja.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen. 

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.