Ohjaaja, Asumisyksikkö Koivupiha Töysä, Kuusiolinna Terveys OY

Haku voimassa
14.11.2022-30.11.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen asumisyksikkö Koivupihaan Töysään.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Taru Mäki, p.0406234263, taru.maki@pihlajalinna.fi tai va. palvelupäällikkö Sanna Katajamäki, p.0401834103, sanna.katajamaki@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Koivupiha tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Ohjaajan työhön kuuluu asiakkaiden ohjaus ja tukeminen päivittäisissä toiminnoissa asumisyksikössä sekä asiakkaiden lääkehoidon luvanmukainen toteuttaminen. Lisäksi työhön kuuluu asiakkaiden omatoimisuuden tukeminen sekä viriketoiminnan järjestäminen.

Ohjaajan työ on monipuolista työtä, jossa tärkeää ovat tiimityötaidot, vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen ajatusmaailma. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- tai terveysalan perustutkinto sekä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen. 

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.