Palveluvastaava suun terveydenhuolto, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
18.11.2022-15.12.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme palveluvastaavaa suun terveydenhuoltoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuusiolinna Terveys Oy työssäkäyntialueelle.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Soini / Alavus / Kuortane / Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antavat ylihammaslääkäri Matias Leppänen p. 040 6630173, matias.leppanen@pihlajalinna.fi (tavoitettavissa 28.11 alkaen) tai henkilöstöpäällikkö Elina Uusimäki p. 044 5501238, elina.uusimaki@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Edellytämme valitulta henkilöltä terveysalan soveltuvaa opistoasteen, AMK tai korkeakoulutasoista tutkintoa, eduksi katsotaan esihenkilökokemus ja - koulutus. Valitulta henkilöltä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukaista laillistusta.

Palveluvastaavan tehtäviin kuuluu suun terveydenhuollon toiminnan päivittäinen johtaminen ja organisointi, hammashoitoloiden hoitohenkilöstöjohtaminen, työntekijöiden työhyvinvoinnin tukeminen, henkilöstön osaamisen varmistaminen ja resurssien kohdentaminen yhteistyössä ylihammaslääkärin kanssa. Hoitohenkilöstöön kuuluu 25 työntekijää, suuhygienisteja, hammashoitajia. Halutessasi sinulla on mahdollisuus tehdä myös kliinistä työtä. Työskentelyvälineemme ovat moderneja ja nykyaikaisia. Meillä työskentelee mm. oma oikomishoidon erikoishammaslääkäri.

Kuusiolinna Terveydessä kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan. Tukena esihenkilötyössäsi ovat ylihammaslääkäri, palvelupäällikkö ja terveyspalveluiden muut palveluvastaavat. Meillä saat hyvän perehdytyksen.

Tarjoamme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä ePassin.

Työpaikka sijaitsee Kuusiolinna Terveys Oy työssäkäyntialueella, johon kuuluvat Alavus, Ähtäri, Töysä, Soini ja Kuortane. Tarkemmasta työskentelypaikasta neuvotellaan hakijan kanssa ottaen huomioon hakijan mahdollisuudet ja paikallisen tarpeen.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin asia mietityttää tai haluat lisätietoa työskentelystä meillä. Mielellämme kerromme lisää ja vastailemme kysymyksiin.

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen. 

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.