Sairaanhoitaja, asumisyksikkö Kellokorpi, Buusti ry

Haku voimassa
21.11.2022-30.11.2022
Lyhyt kuvaus
Sairaanhoitajan vanhempainvapaan sijaisuus asumisyksikkö Kellokorvessa
Työnantaja
Buusti ry
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Määräaikainen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Annukka Mäkinen
Kuvaus

Buusti ry (ent. Etelä-Pohjanmaan sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry) on kokenut työllistymis- ja kuntoutuspalveluiden tuottaja. Yhdistys on perustettu vuonna 1985. Tulisiko sinusta meidän joukkoomme buustilainen?

SAIRAANHOITAJA/ALAVUS, vanhempainvapaan sijaisuus ajalle 1.1.-31.10.2023

Haemme asumisyksikkö Kellokorpeen sairaanhoitajaa varavastaavan tehtävään. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta työ saattaa sisältää myös satunnaisesti yövuoroja. Työtehtäviin kuuluu ohjaajan työt mielenterveyskuntoutujien asumisyksikössä sekä vastaavan ohjaajan sijaistaminen tarpeen mukaan. Toivomme työkokemusta mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä ja mielenterveystyöhön suuntaava koulutus katsotaan eduksi. Työyhteisömme on pieni ja tiivis. Pidämme tärkeänä sitä, että uuden työntekijän on helppo tulla joukkoomme.

Asiakastyössämme näkyy asiakkaan arvostaminen ja lämmin kohtaaminen, mikä on asiakaslähtöiselle työskentelytavallemme tärkeä lähtökohta. Asumisyksikön toiminta perustuu recovery-viitekehykseen tarkoittaen sitä, että asiakkaalla olisi mahdollisuus elää mahdollisimman hyvää elämää sairaudesta huolimatta. Ohjaajat ovat asiakkaan vierellä kulkijoita kuntoutumisen polulla ja kannustavat asiakasta saavuttamaan tavoitteensa. Asumisyksikkö on kodinomainen ja arki koostuu tavallisista arjen askareista. Ohjaajilla on mahdollisuus suunnitella ja toteuttaa erilaisia ryhmätoimintoja. Myös erilaiset asukkaiden kanssa suunnitellut retket kuuluvat toimintaamme. Lisää toiminnastamme voit lukea Buustin nettisivuilta: https://buustiaelamaan.fi/

Katsomme eduksi voimassa olevan lääkehoidon osaamisen, Ea1-koulutuksen, tietosuojakoulutuksen sekä hygieniapassin. Ajokortti B ja oma auto välttämätön. Palkkaus yksityisen terveyspalvelualan tes:n mukaan.

Lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Annukka Mäkinen, puh. 0503527761 tai annukka.makinen@buustiaelamaan.fi 

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan 30.11.2022 mennessä. Valinta saatetaan tehdä jo haun aikana.