Vastaava ohjaaja, työpaikka- ja tehtäväkoordinaattori sekä ohjaaja, A-Pesu Oy

Haku voimassa
12.12.2022 asti
Lyhyt kuvaus
A-Pesu hakee Textuuri, tekstiilien kierrätys -hankkeeseen vastaavaa ohjaajaa, työpaikka- ja tehtäväkoordinaattoria sekä ohjaajaa.
Työnantaja
A-Pesu Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Hanketyö
Työn tyyppi
Määräaikainen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
toimitusjohtaja Paula Lehtonen 040 – 5549 529
Kuvaus

A – Pesu Oy on mukana uudistuva ja osaava Suomi 2021 – 2027 Suomen rakennerahasto-ohjelmassa ESR toimintalinja 4. ”Työllistävä, osaava ja osallistava Suomi” eritystavoitteena polkuja töihin.

TEXTUURI –hankkeen ydin on kehittää uusia työllisyyden hoidon toimintamuotoja, sekä palvelumalleja kiertotaloudessa, tekstiilien kierrätyksessä ja uusiokäytössä.

Lähde mukaamme kehittämään!

HAEMME

Textuuri, tekstiilien kierrätys – hankkeeseemme:

1. VASTAAVA OHJAAJA

Vastaava ohjaaja huolehtii työnohjauksesta, hankkeen koordinoinnista ja raportoinnista. Hankkeen tavoitteita ovat tukemassa myös ohjaaja sekä työpaikka- ja tehtäväkoordinaattori.

2. TYÖPAIKKA – JA TEHTÄVÄKOORDINAATTORI

Työpaikka- ja tehtäväkoordinaattori luo verkostoja paikallisiin työnantajiin. Koordinaattori tukee sekä osallistujaa että työnantajaa työllistymiseen liittyvissä viranomaistyössä ja toiminnallaan pyrkii vastaamaan myös kohtaanto-ongelmiin.

3. OHJAAJA

Ohjaaja tukee ja ohjaa hankkeen osallistujat oppimaan kiertotalousajattelua, suunnittelua ja uusiotuotteiden valmistusta, ”tuunausta” ja asiakaspalveluun liittyviä toimintoja. 

määräaikaiseen kolmen vuoden työsuhteeseen 2023 - 2025, mikäli rahoittaja myöntää rahoituksen.

TEHTÄVIEN VAATIMUKSET:

Tehtävän menestyksellisen hoitamisen mahdollistaa sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan soveltuva korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto, lisäksi nuorten sekä aikuisten palvelujärjestelmän tuntemus, kokemus asiakastyöstä ja yksilö- ja ryhmäohjauksesta. Eduksi katsomme myös toiminnallisten ja luovien menetelmien käytön ja kehittämistyön kokemuksen.

Palkkaus AVAINTES mukaan

Työaika on 38,25 h/vko.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan

Lisätietoja antaa:

toimitusjohtaja Paula Lehtonen 040 – 5549 529

Vapaamuotoiset hakemukset 12.12.2022 klo 15 mennessä sähköpostitse osoitteeseen paula.lehtonen@a-pesu.fi tai kirjeenä osoitteeseen A – Pesu Oy Kallenkuja 5 63300 Alavus.

Voit hakea samalla hakemuksella avoinna olevia tehtäviä. Mainitse hakemuksessasi haetko useampia tehtäviä vai ainoastaan yhtä tehtävistä. Hakemuksen liitteeksi ansioluettelo/CV (ei todistuksia). Hakemuksia ei palauteta.