Ohjaaja Asumisyksikkö Apila Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
31.08.2020-30.09.2020
Lyhyt kuvaus
Kuusiolinna Terveys Oy hakee määräaikaiseen työsuhteeseen ohjaajaa Soiniin, Asumisyksikkö Apilaan 31.12.2021 saakka.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Soini
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Määräaikainen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
palveluvastaava Henna Perkkiö p.0401835203
Kuvaus

Apila tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua, jossa on kuusi kotia kehitysvammaisille tai vammautuneille aikuisille. Yksiköissä noudatamme aktiivisen tuen toimintamallia, sekä yksilökeskeistä elämänsuunnittelua ja ohjausta. Ohjaajan työhön kuuluu vammaisten asiakkaiden ohjaus ja tukeminen päivittäisissä toiminnoissa asumisyksikössä ja tarpeen mukaan työ-ja päivätoiminnassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn ammattitaitoisessa ja kehityshakuisessa työyhteisössämme.Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai vastaava aiempi tutkinto.Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Jos koet, että olet etsimämme henkilö, niin lähetä hakemuksesi sähköisen hakulomakkeen kautta. Haastattelut järjestetään heti hakuajan päätyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.