Psykiatrinen sairaanhoitaja, Ähtäri, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
23.11.2022-06.12.2022
Lyhyt kuvaus
Kuusiolinna Terveyden Asiantuntija- ja terapiapalvelut Osviitta hakee psykiatrista sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.1.-30.6.2023.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Määräaikainen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa perhepalvelujen palvelupäällikkö, psykologi Anita Mäkelä p. 044 5502806 tai psykiatrinen sairaanhoitaja, merkkari Elina Peurala p. 040 1371530 tai sähköpostitse tiedustelut etunimi.sukunimi@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Osviitan psykiatrinen sairaanhoitaja, merkkari, toimii peruspalvelujen mielenterveystyöntekijänä, joka työskentelee lähellä nuoria ja perheitä. Merkkari tekee välitöntä asiakastyötä nuorten parissa sekä monialaista verkostotyötä oppilashuoltohenkilöstön kanssa yhteistyössä muiden Osviitan ammattihenkilöiden kanssa.

Osviitan työryhmä on rento, avoin ja joustava tiimi, jossa työskentelee psykologeja, perheneuvojia, puheterapeutteja, toimintaterapeutteja, psykiatrisia sairaanhoitajia, kuntoutusohjaajia. Työryhmällä on viikoittain käytettävissä konsultoiva lääkäri sekä säännöllisesti lastenpsykiatri ja nuorisopsykiatri. Työnantaja tarjoaa mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuripassiedun.

Pätevyysvaatimuksena on psykiatrisen sairaanhoitajan tutkinto. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen.