Fysioterapeutti Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
09.09.2020-02.10.2020
Lyhyt kuvaus
Kuusiolinna Terveys Oy:n fysioterapiayksikkö hakee fysioterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Alkusijoituspaikka on kuntoutusosasto Ähtärissä.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Palveluvastaava Erkki Toivonen 040 6526785 / erkki.toivonen@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Työhön kuuluu osastopotilaiden (neurologiset, tule, ikäihmiset jne.) fysioterapia. Työ on päivätyötä viitenä arkipäivänä viikossa. Noudatettava työehtosopimus on TPTES.Uutena työntekijänä pääset fysioterapiayksikön ammattilaisten joukkoon. Meitä on Kuusiolinnan eri toimipisteissä 20. Kuntoutusosastolla toimit fysioterapian asiantuntijana tehden konkreettista kuntoutustyötä potilaiden hyväksi yhdessä hoitotyön ammattilaisten kanssa. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto.

Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavat työkaverit. Toivomme, että työnhakijalla on hyvät yhteistyötaidot, halu kehittää toimintaa sekä innostunut ja asiakaslähtöinen työote.Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.