Lähi-/sairaanhoitaja näytteenottoprosessiin Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
17.09.2020-03.10.2020
Lyhyt kuvaus
Haemme nopealla aikataululla lähi-/sairaanhoitajaa näytteenottoprosessiin Kuusiolinna terveyteen, Alavuden pääterveysasemalle.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Määräaikainen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Palveluvastaava Hannele Jänikselä p.040-3563546, hannele.janiksela@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Työ koostuu Covid- näytteenoottoprosessiin liittyvistä toiminnoista.Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä arkisin, mutta saattaa sisältää myös työskentelyä viikonloppuisin. Työ on määräaikainen 31.12.2020 saakka.Jatkamme näytteenottohoitajan hakuprosessia, huomioimme aikaisemmat hakemukset. ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.