Sairaanhoitaja Akuuttiosasto Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
29.09.2020-27.10.2020
Lyhyt kuvaus
Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuusiolinna Terveyden akuuttiosastolle.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Palveluvastaava Liisa Levelä-Pohjala p. 040 660 5332 ja Palvelupäällikkö Riitta Paalanen p. 040 672 4399, etunimi.sukunimi@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Kuusiolinnan 28 paikkainen akuuttiosasto on tarkoitettu akuuttisairaanhoitoa tarvitseville potilaille. Osastolle potilaat tulevat kiirevastaanoton lisäksi myös muista sairaaloista jatkohoitoon. Osastolla hoidetaan myös saattohoitopotilaita. Potilaat otetaan osastolle lääkinnällisin perustein.Osastolla toimitaan kahdessa moduulissa asiakaslähtöisesti, yksilöllisesti, kokonaisvaltaisesti hoitaen ja kuntouttaen. Edellytämme valitulta henkilöltä sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa.

Työ on kolmivuorotyötä, sisältäen viikonloppuja.Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.