West Welding Oy

West Welding on laadusta ja toimitusvarmuudestaan tunnettu prosessi- ja painelaiteratkaisujen toimittaja, joka on varmistanut paikkansa suomalaisen teollisuuden erikoisosaajien joukossa. West Weldingin laajaan palveluvalikoimaan kuuluu projektien johtaminen aina suunnittelu- ja valmistusvaiheesta valmiiden paine- ja prosessilaitteiden toimitukseen ja asennukseen.

Asiakaskuntamme koostuu hyvin monipuolisesti erilaisista raaka-aineiden jalostukseen ja energiantuotantoon keskittyvistä yrityksistä. Asiakkaidemme toimialoja ovat muun muassa paperi- ja selluteollisuus, energiateollisuus, meri- ja offshoreteollisuus, kaivosteollisuus ja kemianteollisuus. Kaikkiaan tuotteitamme on toimitettu tyytyväisille asiakkaillemme jo viidelle mantereelle yli 20 maahan.

Liiketoimintastrategiamme mukaisesti päätuotteitamme ovat suurikokoiset, 40–260 tonniset painelaitteet. Tuotantoomme kuuluvat myös korkealaatuiset ja erikoismateriaaleista, kuten titaanista, valmistetut tai osavalmistetut tuotteet. Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti tarjoten kokonaisvaltaisen palvelumallin ja tukea projektin jokaisessa vaiheessa.

Tuotantotilamme ja pääkonttorimme sijaitsevat Etelä-Pohjanmaan Teuvalla. Toimintamme alkoi Teuvalla 1983. Pohjanmaan alue on yksi aktiivisimmista energia- ja teollisuuskeskittymistä Suomessa. Alueella toimii myös useita kestävän kehityksen ja puhtaan teknologian yrityksiä. Toimitamme asiakkaillemme tuotteita, jotka tähtäävät usein yritysten energiatehokkuuden lisäämiseen, päästöjen hallintaan tai energian talteenottoon.
Osoite
Teollisuustie 2, 64700, Teuva
Puhelinumero
06 283 3100
Sähköpostiosoite
info@westwelding.fi

Avoinna olevat työpaikat

Mig-hitsaaja, 4 paikkaa, West Welding Oy, Teuva
Haku voimassa: toistaiseksi

Teuva, haku voimassa: toistaiseksi

Etsimme kasvavaan joukkoomme pitkäaikaiseen työsuhteeseen neljää MIG/MAG-hitsaajaa ja tuotannon työntekijää teollisten paine- ja prosessilaitteiden hitsaukseen ja kokoonpanoon.