SOL Palvelut Oy

Tuhansia neliöitä, joiden pitäisi loistaa puhtautta joka päivä? Valmis rakennusprojekti, jonka työmaan jäljet on vielä putsattava viimeisen päälle? Poikkeuksellisen vaativissa tilanteissa on paras kääntyä SOL Siivouspalveluiden puoleen. Huippuunsa koulutetut siivoamisen asiantuntijamme ovat varma ja tehokas ratkaisu kaikkiin puhtaanapidon tilanteisiin.

Muovaamme oikean ratkaisun juuri sinua koskettavaan siivoustarpeeseen, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai sähkökeskus. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen. Palveluratkaisut yhdistää siivoustehtävien kylkeen vaivattomasti vaikkapa vartiointia tai kiinteistönhuoltoa.
Osoite
SOL-konserni Vanha talvitie 19 A, 00580, Helsinki
Puhelinumero
Vaihde 0205 705
Sähköpostiosoite
asiakaspalvelu@sol.fi

Avoinna olevat työpaikat

Palveluvastaava yösiivoukseen, SOL Palvelut Oy, Ähtäri
Haku voimassa: 25.10.2021 asti

Ähtäri, haku voimassa: 25.10.2021 asti

Tässä myymäläkohteessa työskentelet itsenäisesti vastaamalla tilojen puhtaudesta ja siisteydestä. Työtunnit viikossa vaihtelevat jopa 10-30:n välillä. Työssä ei vaadita aikaisempaa kokemusta.

Aurinkoisia tiimipelaajia majoitustilojen siivoukseen, SOL Palvelut Oy, Kuortane
Haku voimassa: 24.10.2021 asti

Kuortane, haku voimassa: 24.10.2021 asti

Tehtäviin kuuluu majoitushuoneiden ja yleisten tilojen, ravintoloiden ja kokoustilojen siivousta itsenäisesti. Työhön ei vaadita aikaisempaa kokemusta.