Ojalan Pakari Oy

Ojalan Pakari

Me Ojalan Pakarissa haluamme tehdä asiakkaiden arjesta juhlaa ja juhlastasi unohtumattoman – niin olemme toimineet jo yli sadan vuoden ajan.

Vuonna 1920 perustettu N. Ojalan Leipurinliike on kasvanut vuosikymmenten varrella täyden palvelun juhla- ja ravintolapalveluyritykseksi. Perinteet ja nostalginen pullantuoksu ovat toimintamme kivijalka, jonka päällä olemme voineet kehittyä ja kasvaa rohkeasti asiakkaidemme ja heidän tarpeidensa mukaisesti. Tänä päivänä saamme olla ylpeitä siitä, että pystymme palvelemaan monipuolisesti, viidessä eri toimipisteessä.
Ojalan Pakarin leipomot ja ravintolat

Ojalan Pakarin leipomossa valmistamme suolaisia ja makeita herkkuja – rakkaudella, puhtaista raaka-aineista ja käsityönä. Leipomo on tunnelmallisten makuelämysten alkulähde.

Ojalan Pakarin kahvila-myymälässä, Kauhajoen Topeekan varrella, voit hengähtää hetken. Tule ja nauti kuppi kuumaa kera uunituoreiden leipomotuotteiden. Arkisin katamme pöytään myös maistuvan keittolounaan.

Pub Janoinen Leipuri täyttää tuoppisi ja taltuttaa nälkäsi kahvila-konditorian kellarissa. Hyvää seuraa, iloista tunnelmaa, herkullisia annoksia, maistuvia juomia ja tilauspalveluja – Janoinen leipuri tarjoilee onnistuneen illan ainekset.

Pakarin Vintti on tilausravintola kahvila-konditorian yläkerrassa. Se taipuu sopivaksi tilaksi jokaiseen juhlaan ja kaikkiin kokouksiin. Voimme kattaa pöytään kokouspaketin tai notkuvan noutopöydän alkoholianniskelua unohtamatta – kaikki on räätälöitävissä.

Ojalan Pakarin tuotteista voit nauttia myös Seinäjoen kalevankadulla 11-13 ja ideaparkissa sekä Seinäjoen keskussairaalan kavilassa. Konditoriat Hanna ja Kerttu tarjoilee viihtyisän tunnelman lisäksi keittolounasta ja raikkaita salaatteja sekä oman leipomon suolaisia ja makeita herkkuja. Tule nauttimaan!
Räätälöityjä tuotteita ja palveluja

Joustavuus, huipputuotteet ja hyvä palvelu ovat meille tärkeitä asioita. Räätälöimme tuotteita ja palveluja niin yksityis- kuin yritysasiakkaille, jotta jokaisella olisi mahdollisuus viettää juuri näköistänsä tilaisuutta. Brändätyt leivokset tai yksilölliset hääkakut hoidamme tarvittaessa vaikka juhlapaikalle.

Nikolai Ojalan nostattama kakkupohja ei siis ole laskeutunut lähes sadassa vuodessakaan. Me pakarilaiset teemme kaikkemme, että hänen paistamansa pohja pysyy uljaana samalla, kun lisäämme sen päälle uusia kuorrutteita.
Osoite
Päntäneentie 45, 61800, Kauhajoki
Puhelinumero
0500977889
Sähköpostiosoite
vesa.ojala@ojalanpakari.fi

Avoinna olevat työpaikat

Haemme kahvila-ravintola työntekijöitä
Haku voimassa: toistaiseksi

Kauhajoki, haku voimassa: toistaiseksi

Anniskelupassi Hygieniapassi

Etsimme nuorekkaaseen kahvilaan ja pubiin reippaita työntekijöitä. Työ on tuntityötä, n. 90h. 3 viikon jaksossa. Palkkaus TESsin mukaan.