Kauhajoen Vanhaintuki ry

Kauhajoen Vanhaintuki ry:ssä toimimme Yhteiskunnallisen yrityksen arvojen mukaisesti ja tuotamme palvelumme Avainlipun alla. Palveluasuminen, senioriasuminen, kotihoito ja ateriapalvelut ovat toimialaamme. Sinulle on tarjolla töitä useassa eri yksikössä, erilaisissa tehtävissä ja työympäristöissä.

Yhdistys on tuottanut ikäihmisten palveluja Kauhajoella jo 57 vuotta. Meillä on asiakkaina noin 250 ikäihmistä läheisineen. Työntekijöitä on keskimäärin 85. Työkaverinasi on lähihoitaja, sairaanhoitaja, hoitoapulainen, viriketyöntekijä, kotihoitaja, kiinteistönhoitaja, laitoshuoltaja, toimistotyöntekijä ja esimies. Työntekijöillä on käytössä laajat työterveyshuollon palvelut ja hyvinvointietu.

Naistoimikunnan vapaaehtoiset järjestävät palvelukotien asiakkaille virkistystoimintaa. Hyvä yhteishenki luo lämpöisen ilmapiirin. Työntekijöiden kommentti: luotettava ja turvallinen. Lue toiminnastamme www.kauhajoenvanhaintuki.fi ja facebook.com/kauhajoenvanhaintuki

Korpisenkoti tarjoaa tehostettua palveluasumista Toivakan alueella 34 asukkaalle, joiden muisti on alentunut.
Männikönkodissa on 38 tehostetun palveluasumisen paikkaa Männikössä.
Vaahterakoti on 7-paikkainen muistisairaille tarkoitettu palvelukoti Männikössä.
Kotihoito palvelee monipuolisesti asiakkaita keskustan alueella.
Osoite
Jukolankuja 2, 61800, Kauhajoki
Puhelinumero
040 183 9444
Sähköpostiosoite
mannikonkoti@kauhajoenvanhaintuki.fi

Avoinna olevat työpaikat

Lähihoitaja vakituista, määräaikaista ja keikkatyötä tarjolla palvelukodeissa ja kotihoidossa
Haku voimassa: toistaiseksi

Kauhajoki, haku voimassa: toistaiseksi

Palvelukodeissa on avoinna 6 ja kotihoidossa 2 lähihoitajan tehtävää. Lisäksi tarjolla kesätöitä ja lyhytaikaisia sijaisuuksia myös alan opiskelijoille.