RTK -palvelu

Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Tarjoamme siivouspalveluita liikekiinteistöihin, hotelleihin, laivoihin ja liikennevälineisiin sekä erilaisille teollisuuden aloille. Korkean hygienian yksikkömme vastaa ammattitaidolla sairaaloista, leikkaussaleista, puhdastiloista ja välinehuollosta huomioiden aina potilasturvallisuuden.

Erikoissiivouksen ammattilaisemme hoitavat vaikeimmatkin erikoistyöt ja -siivoukset vaativista ikkunanpesuista raivaussiivouksiin. Meiltä saat myös Joutsenmerkittyä siivousta, joka tuo vihreät arvot siivouspalveluihin.

http://www.rtkpalvelu.fi
Osoite
Järviluomantie 5, 63300, Alavus
Puhelinumero
Puh: 029 0294300
Sähköpostiosoite
asiakaspalvelu.seinajoki@rtkpalvelu.fi

Avoinna olevat työpaikat

Siivooja, tarvittaessa töihin kutsuttava
Haku voimassa: toistaiseksi

Alavus, haku voimassa: toistaiseksi

Haemme Alavudelle tarvittaessa töihin kutsuttavaa keikkasiivoojaa. Työkohteet Alavuden alueella sisältäen mm. vahausta, loppusiivousta, perussiivousta yms. Ajokortti edellytetään.