Campnou Oy

Campnou Oy on alumiiniveneiden ja niissä käytettävien komponenttien kasvava ja kansainvälistyvä sopimusvalmistaja. Valmistuksen lisäksi olemme kumppanina tuotekehityksestä aina jälkimarkkinoinnin tukeen asti.

Asiakkaitamme ovat Pohjoismaiden suurimmat alumiinivenevalmistajat. Yamahalle valmistamme mm. Yamarin Cross veneiden rungot. Nimbus konsernin yrityksiä palvellaan valmistamalla Alukin veneitä valmiiksi asti sekä kaikki Falcon alumiiniveneiden rungot. Xo Boats Oy:n kanssa tehdään läheistä yhteistyötä valmistuksen lisäksi myös tuotannon-ja tuotekehityksen parissa.

Yritys on viime vuosina kehittynyt pelkästä alumiinirunkojen valmistajasta kokonaisvaltaiseksi alumiiniveneiden sopimusvalmistajaksi. Liikevaihdosta jo n. puolet tulee viennistä. Kasvu- ja kehitysvauhti on tarkoitus säilyttää myöskin tulevaisuudessa ja sitä mahdollistamaan haluamme löytää parhaat tekijät.
Y-tunnus
2045510-9
Osoite
Yrittäjäntie 10, 63700, AHTARI
Puhelinumero
0405204564
Sähköpostiosoite
info@campnouoy.fi

Avoinna olevat työpaikat

Varastomies / pyöräkuormaajakuski Campnoulle Ähtäriin
Haku voimassa: toistaiseksi

Ähtäri, haku voimassa: toistaiseksi

Monipuoliseen tehtäväkuvaan kuuluu sisäiset siirrot pyöräkuormaajalla, kuormien lastaukset ja purut, joidenkin osien esivalmistelutyöt yms.

Logistiikka / tehdassalivastaava venetuotantoon Ähtäriin
Haku voimassa: toistaiseksi

Ähtäri, haku voimassa: toistaiseksi

Työtehtävänäsi on tehdashallin logistiikan hallinta: saapuva ja lähtevä tavara sekä varasto. Eläkkeelle siirtyvä työntekijämme perehdyttää tehtävään.

Veneenrakentaja Campnoulle Ähtäriin
Haku voimassa: toistaiseksi

Ähtäri, haku voimassa: toistaiseksi

Campnou valmistaa osan veneistä varusteltuna valmiiksi asti.

Alumiinihitsaajia venetuotantoon Ähtäriin
Haku voimassa: toistaiseksi

Ähtäri, haku voimassa: toistaiseksi

Tuotannon laajentuessa haemme alumiinihitsaajia kokoonpanohitsaukseen. Tig/ Mig hitsausta.